Προτάσεις, Ιδέες και Λύσεις για να περάσετε όμορφα τις βραδινές ώρες της ημέρας σας!


Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Video Games για... νυχτο-θυμωμένους! (Angry Birds)

Ήρθε η νύχτα! Άλλη μια κουραστική μέρα για όλους μας, έφτασε στο τέλος της... Βρίσκεσαι μόνος στο σπίτι, εκνευρισμένος!

Πως να ξεπεράσεις τα νεύρα όμως της ημέρας; Πως να ξεχάσεις το αφεντικό που σε ντρόπιασε; Πως να ξεθυμάνεις για τον καθηγητή που σε προσέβαλε σε ολόκληρη την αίθουσα;

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι φίλοι μας, τα άγρια πουλάκια, ή πιο σωστά τα Angry Birds, που μάλλον βρήκαν τον τρόπο τους...!



Τα κακά γουρούνια πάντα βρίσκουν τρόπους να αρπάζουν και να κλέβουν τα πολύτιμα αυγά τους...Τα πουλάκια θυμώνουν και με μία σφεντόνα που τα εκτοξεύει, ψάχνουν για εκδίκηση από τα γουρούνια, γκρεμίζοντας τις κατασκευές και τα σπίτια τους! Άλλοτε τα καταφέρνουν άλλοτε όχι...

Κάθε ένα από αυτά τα πουλάκια διαθέτουν όμως πέρα από την σφεντόνα, και διαφορετικές δυνάμεις που τα κάνει ακόμα πιο angry! Πιο συγκεκριμένα:



  • Το πράσινο Angry Bird: Διαθέτει μία δύναμη boomerang η οποία του επιτρέπει να κινείται σαν το γνωστό σε όλους μας boomerang!
  • Το κόκκινο Angry Bird: Δεν διαθέτει κάποια υπερδύναμη πέρα από πείσμα, κουράγιο και μπόλικο θυμό!
  • Το κίτρινο Angry Bird: Διαθέτει τη δύναμη της υπερ-ταχύτητας, που του επιτρέπει να αυξήσει την ταχύτητα με την οποία εκτοξεύεται από την σφεντόνα, στο διπλάσιο!
  • Το μπλε Angry Bird: Έχει την ικανότητα, αφού εκτοξευτεί από την σφεντόνα, να τριπλασιαστεί, με αποτέλεσμα να τριπλασιάζει και τις πιθανότητες να κάνει την... δουλειά του!
  • Το λευκό Angry Bird: Έχει την δυνατότητα να εκτοξεύει ένα αυγό από μέσα του, το οποίο όπου πέσει δημιουργεί την καταστροφή, μιας και το αυγό αυτό προκαλεί έκρηξη!
  • Το μαύρο Angry Bird: Έχει τη ιδιότητα μετά την εκτόξευση του από τη σφεντόνα, να λειτουργήσει σαν καμικάζι, μιας και εκρήγνυται από μόνο του προκαλώντας την καταστροφή!
Τα πουλάκια αυτά, κυκλοφορούν σε πέντε διαφορετικά video games, με αμέτρητες πίστες και παζλ για να εξασκήσεις τις ικανότητές σου και να ξεσπάσεις τα βραδινά σου νεύρα...

Τα video games αυτά είναι τα ακόλουθα:


  1. Angry Birds Το πρώτο από την σειρά αυτών των video games, μας εισάγει σιγά σιγά στον κόσμο των γουρουνιών και παρουσιάζει ένα προς ένα, τα πουλάκια και τις δυνάμεις τους, για να τα γνωρίσουμε!
  2. Angry Birds Rio Το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι όπου τα πουλάκια έχουν ως σκοπό να ελευθερώσουν τους φυλακισμένους φίλους τους, που είναι κλεισμένα μέσα στα κλουβιά!
  3. Angry Birds Seasons Το τρίτο παιχνίδι, στο οποίο τα πουλάκια ντύνονται και προσαρμόζονται ανάλογα με την εποχή και με τα τοπία που είναι προετοιμασμένα για να επιτεθούν στα γουρούνια!
  4. Angry Birds Space Το τέταρτο παιχνίδι το οποίο μας μεταφέρει στο διάστημα! Εκεί βέβαια δεν ισχύουν οι νόμοι της βαρύτητας, πράγμα που δυσκολεύει το έργο των angry birds!
  5. Angry Birds Star Wars Το τελευταίο και πιο πρόσφατο video game της σειράς, που ντύνει τα πουλάκια με τις ενδυμασίες των αγαπημένων μας ηρώων των ταινιών Star Wars, τους δίνει τις δυνάμεις τους, τα φωτόσπαθά τους και τα προετοιμάζει για τον μακρινό γαλαξία!

Όλα τα παραπάνω διατίθενται για τον υπολογιστή, το κινητό και τα tablet σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου